Scènes & Zaken 

Neem de regie bij veranderingen!


Verandering is ontwikkeling. Verandering betekent dat je bekende patronen gaat loslaten. De onzekerheid die dit vaak met zich meebrengt kan het gevoel geven dat je de grip kwijtraakt, waardoor de door jou gewenste ontwikkeling stagneert. 

Scènes & Zaken ondersteunt teams en individuele professionals bij het (opnieuw) pakken van de regie bij een veranderproces. Wij geloven er in dat je vanuit regie de stappen kunt nemen waar je achterstaat en die jou energie geven. Regie bij veranderingen komt uit jezelf!  

Welkom op onze site. Je kunt bij Scènes & Zaken terecht voor teamontwikkeling, individuele coaching en trainingen gericht op loopbaanbegeleiding. 

Wij hebben jarenlange ervaring met het coachen van teams binnen bedrijven en instellingen. Managers en teamleden komen bij ons met vragen als:

  • Hoe kunnen we zorgvuldig stappen zetten richting zelforganisatie?
  • Hoe kan ons team efficiënt beslissingen nemen en hoe komen we ertoe hier vervolgens allemaal naar te handelen?
  • Hoe kunnen we als zelfsturend team zo goed mogelijk gebruik maken van elkaars deskundigheid?
  • Hoe creëren we als team een cultuur waarin we elkaar constructief feedback kunnen geven?

Wij werken regelmatig samen met theatermakers en muzikanten om op een creatieve wijze het beste uit mensen naar boven te halen. 

Naast teamontwikkeling organiseren wij trainingen gericht op loopbaanontwikkeling. Tijdens deze  trainingen maak je onder professionele begeleiding een concreet loopbaanplan dat bij jou past en uitvoerbaar is. Het is ook mogelijk om een individueel coachingstraject te volgen.

We nodigen je van harte uit om rond te kijken op onze site. Voor meer informatie, inschrijving of het opvragen van een offerte kunt u via deze link contact met ons opnemen.

   Overleg met onze acteur José