Loopbaanontwikkeling

Haal het beste uit jezelf!

 

Ervaar je dat je huidige werk jou niet meer de uitdaging geeft die je zou willen? Ervaar je stress in je werk en heb je het gevoel geen grip meer te hebben? Wil je eens energie steken in jezelf om uit te zoeken wat jouw waarden en drijfveren zijn zodat je kunt doen waar je blij van wordt? 

Dan kun je een afspraak maken voor individuele coaching of deelnemen aan een training loopbaanontwikkeling.

Individuele coaching

Als je kiest voor een individueel traject werk je samen met één van onze coaches aan een persoonlijk plan van aanpak. Een individueel traject is persoonlijk en resultaatgericht. 

Voor meer informatie of inschrijving kun je  onderstaand formulier invullen.

Training Loopbaanontwikkeling

Wij bieden naast individuele coaching ook een training loopbaanontwikkeling. Deze training duurt  vier avonden en de groep bestaat uit maximaal 8 personen. De meerwaarde van loopbaanontwikkeling in een groep is dat je van elkaar kunt leren. Iedereen werkt aan zijn of haar eigen plan, de focus ligt op jouzelf, maar je kunt gebruik maken van elkaars inzichten en ervaring. 

Tijdens de  training leer je onder andere:

  • reflecteren op jezelf met je eigen normen en waarden
  • te ontdekken wat jou energie kost en wat jou energie geeft
  • hoe je een concreet loopbaanplan opstelt dat bij jou past 
  • hoe je dit plan effectief uitvoert

Voorafgaande aan de training hebben we met alle deelnemers een telefonisch voorgesprek om te bespreken welke vragen er voor jou liggen. Gedurende de training werk je aan je persoonlijk loopbaanplan en krijg je opdrachten mee waar je direct mee aan de slag kunt.

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de training loopbaanontwikkeling die start in het 2e kwartaal van 2018.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.